stucadoor stukadoor yilmaz baarn

Glad pleisterwerk

spaan-stucwerk
Glad pleisterwerk is een wand en plafond afwerking waarbij de muren en plafonds spiegelglad worden opgeleverd,na droging dienen ze nog wel gesaust te worden. Als de muren uitgeraapt zijn kunnen ze meteen worden voorzien van glad pleisterwerk. Alle oneffenheden worden hiermee verwijderd en krijgt u een glad en egaal oppervlak.

Dit is belangrijk voor het sausen want ieder oneffenheid blijf je zien als het gesaust is. Het is een moderne wandafwerking waar steeds meer vraag naar is,het is tijdloos en in iedere gewenste kleur te sausen,tevens is dit ook de beste ondergrond voor muurschilderingen.

Een groot voordeel is dat eventuele beschadigingen die er door de loop van de jaren in kunnen komen, gemakkelijk zijn te hestellen, en na opnieuw sausen niet meer zichtbaar.

Het sausen van glad pleisterwerk is nog een hele arbeidsintensieve klus, die het beste door een vakman gedaan kan worden.

bugun2

Het glad pleisterwerk moet namelijk eerst voorzien worden van een voorstrijk, voor een gelijkmatige zuiging,waarna ze nog minimaal 1x gesaust moeten worden. Als de kleur nog niet voldoende dekt dienen ze nog een 2de maal behandeld te worden,al met al veel werk dus.

glad-pleisterwerk-stucadoors-yilmaz-4.jpgglad-pleisterwerk-stucadoors-yilmaz-3.jpgglad-pleisterwerk-stucadoors-yilmaz-1.jpgglad-pleisterwerk-stucadoors-yilmaz-5.jpgglad-pleisterwerk-stucadoors-yilmaz-2.jpgglad-pleisterwerk-stucadoors-yilmaz-6.jpgKlik hier om naar onze foto galerij te gaan om meer foto's van onze werkzaamheden te bekijken.

Contact

U kunt contact met ons opnemen door middel van onze contact gegevens hieronder of door gebruik te maken van ons contactformulier.

0642 922 064